fbpx

Vlaamse Wonderjaren

headphone 1 etc

Vlaamse Wonderjaren beluisteren

Vlaamse Wonderjaren is enkel te beluisteren via het internet, maar dat kan op vele manieren. De snelste en eenvoudigste manier, nu je hier toch bent op onze website, is gewoon klikken op de pop-upplayer hieronder. Die player verschijnt in een apart schermpje in de linkerbovenhoek.

Vlaamse Wonderjaren beluisteren via webportals

Vlaamse Wonderjaren kun je ook beluisteren via tientallen webportals en handige radio-apps voor op je smartphone of tablet. Hieronder geven we een overzicht met de links naar de betere en meest bekende portals waar je Vlaamse Wonderjaren zeker kunt terugvinden.

Vlaamse Wonderjaren beluisteren via muziekplayer

Vlaamse Wonderjaren kun je ook beluisteren via de aloude muziekplayers op je desktop of laptop. Klik gewoon hieronder op jouw favoriete player en download de link naar de stream.

2000px-TuneIn_Logo_2018.svg

Vlaamse Wonderjaren beluisteren via TuneIn

Heel wat toestellen voor internetradio maken gebruik van de app TuneIn. Helaas vind je Vlaamse Wonderjaren niet standaard in de eigen radiolijst van TuneIn. Gelukkig kun je onze stream wel manueel toevoegen, waardoor je Vlaamse Wonderjaren ook via die toestellen kunt beluisteren. Dit is hoe je te werk gaat.

  1. Open de TuneIn Radio-app op uw mobiele apparaat (dus niét via uw vaste computer). Tik in de app links bovenaan op de menuknop (blokje met drie verticale lijntjes) en ga vervolgens naar Favorieten. U moet in uw profiel wel minstens één (andere) favoriet hebben. Als u in uw profiel al andere radiostations als favorieten hebt, ga dan door naar stap 2.
  2. Helemaal onderaan in het gedeelte Favorieten ziet u de knop “Aangepaste URL toevoegen”. Tik hierop. Er verschijnt nu een pop-upvenster.
  3. Kopieer en plak, of typ, deze hele link in het URL-vak: https://listen.radionomy.com/vlaamse-wonderjaren. Let er zeker op dat je https typt en geen http. Tik op “save”. Vlaamse Wonderjaren begint nu normaal gezien automatisch te spelen in de app.
  4. Klik nu bovenaan rechts op het hartje om onze stream in je favorieten op te slaan. In het pop-upvenster "custom stream" tik je de naam ‘Vlaamse Wonderjaren’. Ons station verschijnt vanaf nu altijd in uw lijst met favoriete zenders.

Belangrijk: zorg er wel voor dat de TuneIn op je internetradio is gekoppeld aan je persoonlijke profiel bij TuneIn, zodat ook het toestel je favoriete zenders kent. Raadpleeg hiervoor best de handleiding van je toestel.

De webstream van Vlaamse Wonderjaren wordt verzorgd via Radionomy.

In de volgende landen kunt u helaas niét luisteren naar onze webstream: Bolivië, Brazilië, Chili, Filippijnen, India, Japan, Kroatië, Luxembourg, Mexico, Oekraine, Roemanië, Rusland, Servië, Slovakije, Taiwan, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Zuid-Afrika (en andere delen van Afrika) en Zuid-Korea.

een radio uit de duizend