Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Belangrijk Bericht

Vlaamse Wonderjaren heeft een nieuwe stream. De stream via Radionomy is stopgezet (Radionomy staakte zijn activiteiten op 31 december 2019).

Om verder te kunnen luisteren hebt u de link naar de nieuwe stream nodig: "http://fred.torontocast.com:1050/stream" (zonder de aanhalingstekens).

Hebt een internetradio? In de meeste gevallen maken die gebruik van een portal (een index met alle webstreams). Indien de stream 'Vlaamse Wonderjaren' nog niet is geüpdatet in uw portal, dan kunt u (meestal) ook zelf manueel een stream toevoegen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw toestel.

De nieuwe stream is voortaan volledig reclamevrij, beter van geluidskwaliteit en stabieler als stream.
Daarnaast wordt het aanbod aan Vlaamse oldies nog ruimer dan het al was, van 5.000 liedjes naar meer dan 7.000 liedjes.

Veel luisterplezier!

headphone 1 etc

Vlaamse Wonderjaren beluisteren

Vlaamse Wonderjaren is enkel te beluisteren via het internet, maar dat kan op vele manieren. De snelste en eenvoudigste manier, nu je hier toch bent op onze website, is gewoon klikken op de pop-upplayer hieronder. Die player verschijnt in een apart schermpje in de linkerbovenhoek.

00:00:00

Vlaamse Wonderjaren beluisteren via webportals

Vlaamse Wonderjaren kun je ook beluisteren via tientallen webportals en handige radio-apps voor op je smartphone of tablet. Hieronder geven we een overzicht met de links naar de betere en meest bekende portals waar je Vlaamse Wonderjaren zeker kunt terugvinden.

Deze portals hebben de stream reeds aangepast

Vlaamse Wonderjaren beluisteren via muziekplayer

Vlaamse Wonderjaren kun je ook beluisteren via de aloude muziekplayers op je desktop of laptop. Klik gewoon hieronder op jouw favoriete player en download de link naar de stream.

Disclaimer (01/01/2020)

This website has no legal connection with the webstream of Vlaamse Wonderjaren.

The webstream of Vlaamse Wonderjaren is part of the TorontoCast network in Canada and is licensed by Socan. The stream is dedicated to the thousands of Flemish immigrants who live in Canada.

een radio uit de duizend