fbpx

Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Gastenboek Vlaamse Wonderjaren

Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je dit radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je ons radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Lune Lune heeft geschreven op 7 december 2019 om 00:03:
Hallo! Ik ben al erg heel lang op zoek naar een liedje, maar heb geen idee hoe het noemt of van wie het is. De enige zin die ik nog ken is "een kind met een kind". Het wordt gezongen door een man en het is een lied die ik vroeger vaar luisterde met mijn opa. Deze specifieke zin zongen we vaak samen. Hij heeft nu niet meer zo lang te leven en ik zou echt heel graag dit liedje terug vinden om het nog een keer samen met hem te luisteren. Kan iemand mij helpen? Ik zou je zo dankbaar zijn! Veel hoopvolle groetjes, Lune.