fbpx

Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Gastenboek Vlaamse Wonderjaren

Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je dit radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je ons radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Louis Jacobs Louis Jacobs uit Montevideo heeft geschreven op 10 november 2018 om 18:34:
Ik ben geboren en getogen Belg (54 jaren jong) die reeds 11 jaren in Montevideo woont. De VlaamseWonderJaren is de ideale zender voor mij. Ik heb een collectie CDs die ik heb meegebracht van Belgie. Die is echter maar klein in vergelijking met de rijkdom van deze zender. De vrije radios (in Belgie) spelen een (klein) deel van de gouwe ouwe muziek. De VlaamseWonderJaren speelt ze allemaal. Ik ben een heel tevreden luisteraar. Blijf alstublieft nog vele jaren actief ! ! ! Hartelijk dank. Louis Jacobs Mariano Uriarte 11500 Montevideo.