Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Roger Baeten (1951)

Roger Baeten wordt vandaag 73. De meesten zullen hem nog vooral van dit hittrio (foto) uit 1973-’74 kennen. In de jaren ’80 werd hij producer en hitleverancier voor Salim Seghers, Danny & Conny Fabry en Pascal Laurent, terwijl hij ook enkele Engelstalige hits scoorde onder de naam B. Rodgers.

Bij Vlaamse Wonderjaren hoor je volgende liedjes van Roger Baeten:

  • Als Je Liefde Wil – 1973
  • Blijf Je Bij Mij
  • Een Mooie Brief – 1974
  • Ik Voel Me Goed.. Zo Dicht Bij Jou – 1974
  • Ik Zal Je Nooit Meer Vergeten – 1974
  • Liefde Zonder Liefde – 1974

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

« Een zanger die samen met mij aan een carrière timmerde, was Ron Davis. Een concurrent voor Will Tura, werd toen gezegd. Ron was een héle knappe gast: lang, donkerblond, mooie witte tanden, vrolijk en levenslustig. Hij was bijzonder lief en had veel succes bij de meisjes. Geen wonder dat ik stapelverliefd op hem werd, en tot mijn verbazing viel hij ook voor mij. Ik leerde hem kennen tijdens een tournee in West-Vlaanderen, de vlam sloeg direct in de pan. Mijn moeder stond weer klaar met kritiek maar ik luisterde niet en tenslotte kon ze niet klagen, ik woonde nog altijd braaf thuis. Zes maanden zijn Ron en ik samen opgetrokken en al zijn we nooit met mekaar naar bed geweest, ik was in de zevende hemel. Waarom het een platonische relatie bleef, weet ik niet, ik maakte me geen zorgen want ik had zelf nog maar weinig ervaring en ik was vreselijk onzeker. Ik voelde me immers te dik, en Ron was zo knap. »Jacky Lafon
Het Laatste Nieuws - 20 augustus 2002