Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Gaston Berghmans (1926-2016)

Gaston Berghmans (11 maart 1926 – 21 mei 2016) beschouwde zich nooit een zanger, waar Leo Martin wel een geschoolde muzikant en zanger was. Toch zijn er van Gaston solo zes singletjes bekend, waaronder zijn ode aan ‘den Beerschot’ in 1971


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

« Begin zestig kreeg ik drie jaar op rij de trofee van de populairste Vlaamse zangeres van het lichte lied. Met “Het leven is als een boek” behaalde ik in 1963 de eerste prijs van Radio Antwerpen. Een van mijn grootste hits was “Er speelt een orgel in mijn straat”. Ik kwam toen bijna wekelijks op tv, werd dagelijks gespeeld op de radio en trad overal op in Vlaanderen. Noem me het kleinste dorp! »Rina Pia
Het Nieuwsblad, 14 februari 2003